Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.leirille.fi. Vuoden 2022 rippikouluun ilmoittautuvat vuonna 2007 syntyneet, eli seiskaluokkalaiset.

Voit harkita leirivaihtoehtoja ja tehdä valintasi. Voit ilmoittautua leirille huhtikuun 2021 aikana.

Ilmoittautumista varten tarvitaan seuraavat tiedot: etunimet, sukunimi, henkilötunnus, puhelinnumero, sähköpostiosoite, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, seurakunta, huoltajan nimi, huoltajan puhelinnumero, huoltajan sähköpostiosoite, yhteystietojen julkaisulupa, rauhanyhdistys, erityisruokavalio ja lisätietoja.  Lisäksi leirillä käytetään sosiaalista mediaa, esimerkiksi WhatsApp-ryhmää. Tähän tarvitaan huoltajan suostumus.

Hakutoiveet:

  1. Kaveritoive: Voit ilmoittautua leirille yhdessä kaverin kanssa. Valitse silloin kaveritoive ensimmäiseksi ehdoksi. Voit ilmoittautua vain yhden kaverin kanssa.
  2. Paikka: Voit valita paikkatoiveena rippikoululeirin leirikeskuksessa tai opistolla. Lisäksi voit valita erärippikoulun, joita järjestetään Rautiosaaressa ja Maitoisissa.
  3. Ajankohta: kesäkuun alkupuoli, kesäkuun loppupuoli, heinäkuun alkupuoli ja heinäkuun loppupuoli

Jos et ole Suomen kansalainen tai ilmoittaudut erityisrippikouluun, voit ilmoittautua suoraan Marika Hietalalle, 040 7667594.

Erärippikoulu

Erärippikouluja järjestetään Rautionsaaren ja Maitoisten leirikeskuksissa. Erärippikoulu kestää yhtä kauan kuin muutkin leirit. Erona on se, että leirin aikana tehdään 3-4 päivää kestävä vaellus, jonka aikana yövytään luonnossa. Nuorella tulee olla sään mukainen varustus ja mahdollisuus kävellä maastossa 5-15 km päivän aikana rinkan kanssa. Leirin järjestely vaatii enemmän taloudellisia varoja kuin tavallinen leiri, joten leirin hinta on 275€.

Järjestelmä jakaa leiripaikat ilmoittautumisen sulkeuduttua. Huolehdimme, että mahdollisimman moni hakijoiden toiveista toteutuu.

Leiripaikat ilmoitetaan rippikoululaisille syksyn 2021 aikana sähköpostitse. Loppuvuodesta 2021 jokainen rippikoululainen saa kirjeen, jossa vahvistetaan leirin ajankohta ja kerrotaan leirin käytännön toteutukseen ja opiskeluun liittyviä asioita.

Taivaan Isän siunausta rippikouluusi!